El cinema: una indústria viva o morta?

79 views

L’evolució entre el cinema del segle XX al de ara.

Des del nostre punt de vista el cinema actual no és gaire bo. Fa uns quants anys el cinema era més profund, tant els missatges que donava com els guions que hi havia. Com per exemple; forest Gump, taxi driver, el padrino… 

Actualment el cinema només vol diners i fama, ja no es fixen tant en la qualitat i els missatges que donaven fa uns anys.  Valoren més la tecnologia i els efectes especials i han deixat de costat les històries viscudes del cinema.

Abans quan els cinemes eren realment per l’entreteniment i no per la fama la gent ho gaudia més i els preus eren considerables. Però ara, els preus del cinema han pujat i, a més a més, el coronavirus els ha afectat econòmicament.

Ara la gent no va tant al cinema, ja que les noves tecnologies i les pàgines web ajuden a obtenir pel·lícules i sèries de manera fàcil i rapida.

Li falta sentiment al cinema d’avui en dia, més països haurien d’integrar-se al cinema popular, Hollywood ha mort.

Redactors juniors

close

El més recent