Marbella Vice, el nou servidor de GTA roleplay

/
32 views

Marbella Vice és un servidor del joc Grand Theft Auto (GTA). Es tracta d’una sèrie en la qual hi participen diferents streamers i que ha estat ha estat preparada pel creador de continguts Ibai Llanos. Va ser obert el dia 11 d’abril a les 20:00 hores.

En aquest servidor hi ha més de 170 jugadors, entre els quals hi destaquen Ibai, Rubius, Cristinini o TheGrefg, entre d’altres. A més, també estan jugadors de futbol com el Kun Aguero, davanter del Manchester City. Aquest diumenge Twitch va poder registrar més d’1 milió de persones miran només per veure aquest nou servidor.

Marbella Vice és un joc en el qual tu pots triar el teu personatge i la seva història. Hi ha diferents personatges: dos d’ells com per exemple en Toni Gambino que el representa l’Auronplay juntament amb el seu germà Carlo Gambino que el representa en Perxita, simulen que són germans italians que treballen en una gasolinera i en el seu magatzem tenen un negoci amb drogues.

Des de el meu punt de vista aquest servidor acabara siguen menys seriós per culpa de la fama que té, la gràcia d’altres servidors és que quasi ningú és conegut i es pot pendre més serio.

Authors

, ,
close

El més recent