El Sant Jordi del 2021: Una Diada diferent

/
28 views

Aquesta tradicional diada ha vingut marcada per la Covid-19

Sant Jordi és una diada catalana que consisteix en fer petits detalls a teva parella o a la persona a la que estimes. Normalment, l’home li regala una rosa a la dona i la dona li regala un llibre a l’home.

Aquest Sant Jordi ho hem celebrat diferent per culpa de la pandèmia de la Covid-19 i hem hagut de prendre unes mesures de seguretat especials. De fet, aquest any també hem pogut vevure com els preus dels llibres i les roses a les paradetes ha augmentat considerablement de preu.

Des del nostre punt de vista considerem que és una Diada tradicional i important, ja que es porta molt de temps celebrant-la a Catalunya. La pandèmia de la Covid no va permetre-la celebrar l’any passat, però aquest any no ens ho ha impedit, ja que s’han pres molts mesures al respecte.

També creiem que la Diada es podria haver fet l’any passat si haguessin posat les mesures de seguretat correctes a temps.

Opinió de la Carla R.: “Jo ho trobo bé, però a la vegada no. Per una part crec que s’ha de celebrar perquè és una tradició que s’ha fet cada any a Catalunya, però per altra banda considero que fer celebracions en plena pandèmia és molt arriscat.”

En conclusió, la Diada de Sant Jordi és molt típica a Catalunya i és de les millors diades de tot el món.

Redactors juniors

close

El més recent

Music Concept

Made for: Gabrielle Fante, Mina Galindo, Carla Garibaldi Music is an art, which can convey intense