Els llibres; una bona manera per desconnectar

/
24 views

Els llibres són un conjunt de paraules, frases i oracions que poden ser reals o fictícies i que tenen la finalitat d’entretenir als seus lectors. Una bona manera de desconnectar del món real i concentrar-se en la barreja de pàgines que forma un simple llibre.

Cada llibre és únic. Les expressions, els personatges, els sentiments… Això el fa ser especial. Cada llibre ve juntament amb la seva essència, no només són pàgines, lletres, paraules, va més enllà de tot això. El millor dels llibres és els sentiments que provoquen al llegir-lo, veure com allò et fa plantejar la manera de pensar, la perspectiva del que t’envolta.

Hi ha tants llibres com maneres de pensar. Pot anar variant, sempre tenint en compte la ideologia de cada persona. Un sol llibre és un món, simple però a la vegada complex i complicat d’entendre. El simple fet d’escriure un paràgraf amb un significat profund per moltes persones pot ser considerat una forma elegant d’expressar art.

L’essència dels llibres.

La lectura i l’escriptura des de temps molt antics ha acompanyat l’ésser humà, quasi com la seva mà dreta, això ho comprova el fet que encara en l’actualitat moltes obres antigues són recordades com fets que representa cultura, història o tradició. Els humans sempre s’han vist en la necessitat de voler expressar-se i que les seves idees siguin recordades per les generacions futures. Gràcies al fet que a partir de l’època del Renaixement, els veritables artistes han aconseguit tenir tot el reconeixement que es mereixen.

Fet per: Mina Galindo, Carla Garibaldi, Gabrielle Fante i Paula Fraile.

Redactors juniors

close

El més recent

Music Concept

Made for: Gabrielle Fante, Mina Galindo, Carla Garibaldi Music is an art, which can convey intense