El Bàsquet Girona guanya al Melilla a la tornada

/
46 views

El Bàsquet Girona s’ha imposat aquest 9 de maig al Melilla per 77-63

Aquest passat diumenge 9 de maig es va disputar el partit entre el Bàsquet Girona i el Melilla. Va ser un partit complicat i també el penúltim de la lliga gironina de bàsquet masculina. En aquest partit, el Girona va ser superior tota l’estona menys en el tercer quart, moment en el qual el Melilla es va posar 11 punts per sobre de l’equip local. A l’últim quart, els gironins van remuntar i van aconseguir la victòria.

Un cop acabat el partit vam tenir el privilegi de fer-li una entrevista al capità Robert Cosialls, un jugador del Bàsquet Girona de 24 anys que juga d’aler i pivot i que fa tres temporadas que està al club.

Si ens fixem en l’ambient que hi havia al pavelló de Fontajau, podem dir que hi havia bastanta gent i que també hi havia molts aficionats a la graderia, però les mesures eren diferents a causa de la Covid-19. Per començar ens havien de prendre la temperatura i ens havien de desinfectar les mans. Després vam haver de separar-nos per files, és a dir, que teníem una fila a davant on no hi havia gent.

Per a molts de nosaltres era vegada que anàvem a veure un partit de l’equip Bàsquet Girona. Per això, estàvem tots molt contents i nerviosos pel que podia passar allà. Al final, el basquet Girona va guanyar amb una diferència de 14 punts.

Nosaltres creiem que l’MVP en aquell partit va ser el Robert Cosillas perquè va anotar més punts que la majoria dels jugadors de la pista i va jugar tota l’estona amb un nivell molt alt.

Com heu viscut aquesta victòria, després de la derrota, a casa seva per només dos punts?

Doncs hem gaudit molt i també hem patit molt a la vegada perquè el tercer quart ens han remuntat i s’han posat per sobre amb una distància molt, però finalment hem acabat sumant una victòria, que era el que volíem.

Com has vist l’equip durant el partit i com t’has vist tu a la pista?

He vist l’equip molt bé defensivament i hem estat molt intensos, sobretot els primers dos quarts. En el tercer ens han ficat 28 punts, que és molt, i podríem dir que no hem estat del tot fins. Però pel que fa a la resta de quarts hem estat molt bé a nivell general i crec que hem fet un molt bon paper.

Com et veus tu i com veus el següent partit contra el Càceres?

Doncs amb moltes ganes, però al final si guanyem anem al Play-off segur, aleshores seria molt bonic poder jugar un Play-off i que la gent del Fontajau també visques això.

Quines sensacions teniu jugant a casa amb poc públic, se us fa difícil amb tant poca gent?

Durant la temporada, com és normal, hem tingut alt i baixos. Al principi érem només tres jugadors de l’any passat i ens hem hagut d’acostumar a l’equip. I pel que fa a jugar a Fontajau amb poca gent doncs ha costat bastant, perquè al final aquí a casa sempre juguem millor quan més gent hi ha.

Quines perspectives tens per a la següent temporada?

Doncs seguir millorant com a jugador, que és el que penso sempre, i després ja veurem fins on arribem o el que pot passar.

Ens podries explicar com és ser un jugador professional com tu i com ho has aconseguit? També un breu resum de la teva carrera com a jugador de bàsquet.

Jo vaig jugar deu anys seguits des que era petit i mai no em vaig plantejar ser jugador professional, però es va donar el cas que vaig fer una molt bona temporada i que vaig anar coneixent a gent, així com observadors i entrenadors, i vaig acabar fitxant pel Girona. Abans d’això sí que vaig voler acabar la universitat perquè per mi era una cosa primordial abans de donar el salt. Un cop la vaig acabar, vaig venir cap aquí i vaig estar dos anys a LEB Plata i ara aquest any a LEB Or.

A la nostra classe hi ha dos alumnes que els i agradaria arribar a un nivell professional com el teu. Quins consells els hi donaries?

Sobretot gaudir del bàsquet, anar millorant cada dia i a cada entrenament. La meva filosofia és estar bé amb els companys per poder guanyar el partit. Si el teu equip guanya sempre i hi haurà gent mirant-te i podràs arribar a pujar.

Com et definiries amb una paraula el teu rol dins l’equip i al bàsquet amb quina paraula et definiries?

Doncs sóc un treballador per l’equip i sempre miro el que puc aportar a l’equip dins la pista, ja sigui en defensa on en atac. L’objectiu al final és conjuntament guanyar i que cadascú posi el seu gra de sorra per arribar a fer-ho.

BÀSQUET GIRONA | | Club de Baloncesto Ciudad de Ponferrada

Authors

,
close

El més recent

Music Concept

Made for: Gabrielle Fante, Mina Galindo, Carla Garibaldi Music is an art, which can convey intense