El curs d’S3 de Fedac Salt aprèn a programar

15 views

Durant el tram final d’aquest estrany curs marcat per la Covid-19 els alumnes d’S3 de Fedac Salt estan aprenent a programar per blocs

El dilluns 3 de maig, en una sessió normal de Tecnología, la Roser Sánchez, la nostra professora, va sortir de la dinàmica de fer servir la pàgina educativa eCasals i va deixar la teoria enrere per emprendre un nou viatge binari sobre la programació en blocs. I com ho va fer? Amb l’aplicació i pàgina web Scratch, on programar deixa de ser un llenguatge nou i passa a ser una sèrie de blocs que s’executen i arriben a fer una acció.

Però és clar, no van començar per lliure, sinó que amb una finalitat: fer un joc de fins a 10 preguntes científiques sobre alguna d’aquestes assignatures: Biologia i Geologia, Física i Química i Tecnologia. Però el que la professora ens deixa tenir és una total llibertat en el disseny i ideació del joc.

“Els alumnes estan molt entusiasmats i amb moltes ganes d’aprendre, es veu una molt bona idea per part del claustre”, ha dit el nostre company Gourav. Això és tota la informació que tenim fins ara, us anirem informant a mesura que vagi avançant el projecte.

Redactors juniors

close

El més recent

Music Concept

Made for: Gabrielle Fante, Mina Galindo, Carla Garibaldi Music is an art, which can convey intense