Els alumnes d’S1 apadrinen una escultura

41 views

Els alumnes d’S1 de l’escola Fedac Salt han acabat un projecte en el qual apadrinen una de les escultures més emblemàtiques de Salt.

Les noies i nois de primer d’ESO de l’escola fa poc han acabat un gran i divertit projecte en la qual apadrinen una escultura emblemàtica del nostre preciós poble Salt.

Ha estat un projecte en el qual els alumnes han treballat des de diferents àmbits més manuals, com podria ser la ceràmica, i des de les diferents assignatures treballades, (plàstica, castellà, tecnologia, socials i català).

Els nostres alumnes han estat treballant en aquest projecte durant tot el tercer trimestre, en el qual han treballat els diferents àmbits per aconseguir un producte inicial i un producte final. El producte principal del projecte era fer tres tasques que consistien a fer la creació d’una escultura de fang, un videotutorial i per últim una instància. El producte final d’aquest projecte era enviar-li un correu a l’ajuntament per poder millorar l’escultura apadrinada per als nostres alumnes de primer.

Als alumnes de la nostra classe ens ha encantat aquest projecte, ja que hem treballat diferents assignatures a la vegada i de forma molt dinàmica.”

Lila i Rubén

Authors

, , ,
close

El més recent

Music Concept

Made for: Gabrielle Fante, Mina Galindo, Carla Garibaldi Music is an art, which can convey intense