Imatge de Mina Galindo, sobre una escultura del seu pare, Dani Galindo

L’Art del ‘graffiti’ i les escultures

/
19 views

Fet per: Paula Freire, Gabrielle Fante, Mina Galindo, Carla Garibaldi.

Aquesta setmana els alumnes d’ESO 3 de Fedac Salt van ser sorpresos amb una sèrie d’esdeveniments que han fet que tinguin una altra percepció de l’art. Dos pares d’alumnes de l’escola han sacrificat la seva migdiada i el seu dinar per poder fer-nos una petita xerrada sobre diferents punts de vistes relacionats amb l’art.

Per començar, hem tingut el plaer de què hagi pogut venir un pare, anomenat Raymond Gonzalez, que en la seva adolescència va tenir una petita etapa en la qual la seva motivació va ser fer petites obres que es diuen graffiti, tot i que, també l’anomenem art urbà. Per desgràcia, no totes les persones estan d’acord amb aquesta nova percepció de l’art.

Xerrada del Raymond Gonzalez

Ens va explicar les dificultats que va passar que va haver d’afrontar en la seva “època rebel“. També va explicar que era molt difícil trobar el hobbie de fer graffitis com una professió Tot i que moltes d’aquestes “pintades” poden ser considerades obres d’arts i mereixen reconeixement.

Imatge de la pàgina Pixabay

Jo no vaig començar anant pel carrer fet pintades a les parets. Al principi em dedicava a fer petits dibuixos al meu quadern. Tot es pot aconseguir si ho fas de manera constant.”

Frase de Raymond

Uns dies després va venir un altre pare força conegut aquí a Salt, anomenat Dani Galindo, un escultor que va ser reconegut per les seves famoses obres amb pneumàtics. Unes obres diferents i originals, una cosa no molt comuna.

Xerrada Dani Galindo

Ens va explicar diverses coses i curiositats de les escultures, des de el seu procés fins a que li transmeten.

Escultura de Dani Galindo

Redactors juniors

close

El més recent

Music Concept

Made for: Gabrielle Fante, Mina Galindo, Carla Garibaldi Music is an art, which can convey intense