El primer ‘Comeback’ d’Enhypen després del seu debut; la cançó de l’any?

/
18 views

Fet per: Gabrielle Fante, Paula Freire, Mina Galindo i Carla Garibaldi.

Enhypen és un grup compost per set nois, (quatre coreans, un Austràlia, un estatunidenc i un japonès) que va debutar el passat 30 de novembre de l’any 2020 sota l’agència de “Belfit LAB incorporations” i la subagència de “HYBE”, empresa dels famosos gurps “BTS” i “TXT”. Aquest grup va tenir el seu primer “comeback”¹ després del seu “debut”² amb la cançó Drunk-dazed, Però realment aquesta cançó és mereix el premi de “SOTY”³ de la cadena de televisió “MNET”⁴.

Drunk-dazed és la cançó principal del primer miniàlbum del grup. El primer “teaser”⁵ sobre la cançó va ser llançat el 21 d’abril, tot i que va ser publicada poc després, concretament el 26 d’abril.

Primer “teaser” del grup

Sincerament després d’haver parat atenció a tota la seva feina, des de les fotografies conceptuals fins a la vestimenta, els petits avançaments, el videoclip i fins i tot un cop llançada la cançó i les seves presentacions, es pot observar un treball i un esforç realment gran i han demostrat que volen anar a per totes.

Començant per les seves fotografies conceptuals, els set membres del grup van vestits de manera elegant amb roba del segle VII, amb tons de blau fosc, blancs i daurats. És un concepte que creiem que realment és molt atractiu i no gaire vist en cantants.

Imatge on es veu com és la roba

Parlant sobre la cançó en si, podríem dir que és molt addictiva i que té molt bon ritme i molt bona coreografia, a part d’una lletra molt particular que utilitza un munt de metàfores. El videoclip només dura 4’43”, però és un videoclip amb molts efectes visuals que evita que et centris en alguna altra cosa. La distribució de línies en aquesta cançó no ha estat molt malament tenint en compte la distribució en altres cançons.

En conclusió, nosaltres pensem que realment sí que poden arribar a guanyar el “SOTY”, ja que la cançó té tot el potencial com per fer-ho. Durant tot el procés s’ha pogut veure el gran treball i esforç que han fet perquè aquesta cançó sigui el que és.

Vocabulari

  • Comeback: S’utilitza per a referir-se a un nou llançament musical d’un grup.
  • Debut: És quan el grup/solista treu per primer cop una cançó.
  • SOTY: Són les sigles de “Song Of The Year” i és un important premi en la música del K-POP.
  • MNET: Cadena de televisió d’entreteniment coreana.
  • Teaser: Petits vídeos avançant el concepte de la cançó.

Redactors juniors

close

El més recent

Music Concept

Made for: Gabrielle Fante, Mina Galindo, Carla Garibaldi Music is an art, which can convey intense