Més de 8.000 immigrants entren al territori espanyol per la costa de Ceuta

22 views

Entre els darrers dilluns i dimarts van arribar més de 8.000 immigrants a Espanya, dels quals 1.500 són menors d’edat

Els immigrants del Marroc van arribar a la costa de Ceuta amb petites embarcacions o nedan amb ampolles lligades al cos com un mètode de salvavides. 6.000 d’aquests 8.000 immigrants que van entrar de forma irregular a Espanya des del passat dilluns ja han estat retornats al Marroc.

Espanya va decidir enviar tancs i nombrós personal militar a la localització el mateix dilluns per intentar contenir l’arribada dels immigrants. Marroc, per la seva banda, va tancar els accessos dimarts i, amb això i davant els constants “rebutjos en frontera”.

Els immigrants van decidir travessar la frontera per la costa de Ceuta perquè és la ciutat d’Espanya més a prop del Marroc.

Són molts els immigrants que des del Marroc van arriscar les seves vides travessant la frontera a través del mar. De fet, molts d’ells van estar més de dos dies sense menjar amb la intenció de poder arribar a tenir una millor vida en un futur, una millor educació i sobretot menjar i comoditat.

Redactors juniors

close

El més recent

Music Concept

Made for: Gabrielle Fante, Mina Galindo, Carla Garibaldi Music is an art, which can convey intense