Les assignatures acumulatives s’haurien de fer o no?

/
12 views

Ja s’acosta el final d’aquest curs 2020-2021 i els alumnes d’S3 de l’escola FEDAC Salt es preparen per tancar la seva nota de l’ESO. És per això que ara és un moment en el qual molts dels alumnes es juguen el tot o res per tenir el futur que volen.

Tot i la dificultat del curs, els estudiants s’han adonat que en moltes assignatures tot el que es treballa durant el 1r i 2n trimestre no els serveix de res per a les nostres definitives, ja que només s’agafa la nota de 3r trimestre, i això és contradictori, ja que el teu esforç durant els primers trimestres no es veu reflectit, per això donaré el meu punt de vista.

Personalment, crec que no s’hauria de fer, ja que tot l’esforç que fan els alumnes en dos trimestres no serveixen per a res, i per això crec que s’hauria de fer mitja amb la resta d’assignatures. Per exemple a castellà, durant el 1r i el 2n trimestre vàrem fer sintaxi, que en el personal em va costar molt, però en el 3r trimestre hem fet literatura i m’ha semblat molt fàcil, i em va costar molt, i veig que el meu esforç no ha servit per res.

Com a conclusió, puc dir que no s’haurien de fer les mitjanes com es fan i que s’haurien de fer com totes.

Redactors juniors

close

El més recent

Music Concept

Made for: Gabrielle Fante, Mina Galindo, Carla Garibaldi Music is an art, which can convey intense