Junior Report i la nova forma de treballar per als alumnes d’ESO 3

/
29 views

Els alumnes d’ESO 3 de la Fedac Salt han tingut l’oportunitat aquest any de treballar a base de projectes. Cada trimestre han fet un projecte durant dos dies a la setmana i els dijous el destinàvem a escriure a la pàgina web de Junior Report, concretament a la nostra Revista Escolar Digital. I tot això ho fèiem per informar sobre tot el que passava, tant a l’interior de l’escola com a l’exterior.

Aquesta nova manera de treballar més dinàmica i divertida va fer que els alumnes s’esvaressin més per les tardes. Però òbviament els estudiants havien d’estar atents perquè tot el que s’ensenyava en aquests projectes sortia en els exàmens trimestrals.

Dinámicas de grupo para jóvenes de secundaria | UNIR
Foto del Google

Personalment, als alumnes d’ESO 3 aquest curs ens ha agradat treballar d’aquesta manera, ja que hem tingut l’oportunitat de treballar d’una altra manera i de veure el treball cooperatiu des d’un altre punt de vista. Gràcies a aquest projecte hem après a treballar en grup i hem après a fer-ho amb grups molt diversos.

Nosaltres recomanem molt aquesta manera de treballar, ja que el temari ens queda de manera gràfica i clara. Llavors, a l’hora dels exàmens podem transmetre el que hem après amb les nostres paraules.

Redactors juniors

close

El més recent

Music Concept

Made for: Gabrielle Fante, Mina Galindo, Carla Garibaldi Music is an art, which can convey intense