‘Clean Up Europe’ arriba a Salt

Aconseguim una Europa més neta amb el “Clean up Europe”

‘Clean Up Europe’ és una proposta en l’àmbit europeu que serveix per netejar una mica els entorns del nostre voltant de deixalles i residus que pugui haver-hi generalment.

En el mes d’abril van decidir que aquest projecte seria molt bona idea, per tant, van haver de donar una primera ullada per saber en què consistia, ja que han tingut molt poc temps per poder veure si seria bona idea o no.

Aquest és el primer any que es fa aquest projecte, per tant, també estan en les expectatives de veure com funciona i veure què passa. A més, com és un projecte de l’àmbit europeu hi ha uns hashtags (#letscleanupcat #cleaneurope @residuscat).

Apuntar també que l’ajuntament està al darrere de tot aquest projecte. Tanmateix, també té la funció de motivar a les persones que vinguin i que hi participin. És per això, que dissabte al matí es donarà un premi a qui faci la millor foto, a qui porti més persones a recollir brossa i a qui en reculli més.

Irene Nierga explica com s’han organitzat: “Amb els nens de primer i segon de primària hem començat un projecte sobre el paisatge de manera que era un projecte que es relacionava molt bé amb el tema que estem fent, després el que vam fer va ser explicar als alumnes sobre que consistia aquest projecta i ells es van fer grups i van anar a explicar a la resta de les classes de forma que cada grup anava a una classe diferent”.

Les persones que vindran estaran sempre guiades pels mestres que hi assisteixin, i els voluntaris que s’han oferit a l’escola per així habilitar els espais habilitats i els que no, perquè poden fer tres rutes diferents.

Redactors Juniors

, , , ,
close