Redactors juniors

Massaer Dia
Descripció

Hola em dic Massaer estudio al Fedac Salt, el que m'agrada fer més és jugar a futbol i sortir amb els meus amics. Jugo en l'equip del meu poble que es diu Coma Cros en la posició que jugo és de lateral esquerre i a vegades de mig defensiu, de gran m'agradaria ser emprenedor i després de la Eso fer un Cicle o Batxillerat Social.

 

Hola me llamo Massaer estudio en el Fedac Salt, lo que me gusta hacer más es jugar al fútbol y salir con mis amigos. Jugo en el equipo de mi pueblo que se llama Coma Cros en la posición que juego es de lateral izquierdo y en ocasiones de medio defensivo, de mayor me gustaría ser emprendedor y después de la ESO hacer un Ciclo o Bachillerato Social.

 

Hello in Dec Massaer I study at Fedac Salt, the one who most loves playing soccer and sorting with my friends. Juice in the equipment of the poble meu that is diu Coma Cros in the position that juice is from lateral side and to vegades of mig defensive, of great m'agradaria to be an entrepreneur and after the That fer a Cicle or Batxillerat Social.

Sorry, Massaer Dia has not made any blog posts yet.
close